Osl3R

PLANTEVEGGER

Vertikale flater med grønne planter gir en sterk visuell effekt også i store rom og områder. Det er nesten som å være ute inne. Plantevegger gjør det mulig å ha store mengder av planter og grønne flater uten at det går ut over gulvplassen. Dessuten er det ikke bare vakkert, plantene uskadeliggjør skadelige stoffer i lufta og forbedrer luftkvaliteten -planter gir oksygen og økt luftfuktighet. Med Green Fortune’s plantevegger reduserer man også støy og sørger for at akustikken blir betydelig forbedret.

Green Fortune Plantwire_and_Plantwall_2012_Emporia_Malmo_Sweden_1

PLANTEREP

Tenk deg en hengende hage på 30m lengde som kombinerer det luftige med en rik grønn følelse. En ekte eyecatcher som skaper en visuell overgang mellom ulike etasjer og nivåer og skaper en harmonisk naturlig atmosfære. Green Fortune planterep er inspirert av hengende plantestrukturer i regnskogen. Det er en helt ny måte å bruke mengder av innendørs grønne planter på der det før ikke var mulig.

Green-Fortune-Stalagmites-2016-Mall-of-Scandinavia-Stockholm-Sweden-01

PLANTESØYLER

Green Fortune har som mål å innlemme naturen i arkitekturen. Det er derfor vi ofte ser til naturen for inspirasjon. Våre plantesøyler er inspirert av trestammer dekket med klatreplanter. En plantesøyle er koblet til gulvet, med en lett, selvbærende konstruksjon innvendig. Den har integrert automatisk vanning, akkurat som våre andre produkter for vertikale installasjoner. Det kan integreres i et plantebed eller stige opp fra gulvet for å danne en overraskende vertikal plantepillar.

tubegarden_1

TUBEGARDEN

Tubegardens er en unik og allsidig måte å bruke planter på. Det hydroponiske systemet eliminerer behovet for jord og er helt og holdent basert på vannsirkulasjon matet med de rette næringsstoffene. Systemet gjør det mulig med fleksible løsninger og skaper en interessant kontrast mellom mer industriell «rørlook» med mykhet og frodige grønne planter.

planteveggmodul-2021-02

PLANTEVEGGMODUL

En flyttbar modulvegg for privatmarkedet samt små kontorer e.l. Integrert vanningssystem med tank og pumpe.
For mer informasjon, se flyer.

AgensOslo2

VEDLIKEHOLD

Et viktig element for varig kvalitet, Vedlikehold er et viktig element for å beholde langsiktig kvalitet på de vertikale installasjonene. I Green Fortune har vi dedikerte vedlikeholdsteam med mange års erfaring. Våre vertikale greenkeepere er opplært til å justere automatisk vanning og gjødsling og å beskjære plantene på en måte som bevarer balansen i hele veggen som vil sikre et flott utseende i årene som kommer.