Planterep

Planterep – Den urbane hengende hagen

Tenk deg en hengende hage på 30m lengde som kombinerer det luftige med en rik grønn følelse. En ekte eyecatcher som skaper en visuell overgang mellom ulike etasjer og nivåer og skaper en harmonisk naturlig atmosfære.

Green Fortuns planterep er inspirert av hengende plantestrukturer i regnskogen. Det er en helt ny måte å bruke mengder av innendørs grønne planter på der det før ikke var mulig .

På samme måte som vårt planteveggsystem blir planterepene også vannet automatisk, og er basert på en lett tekstilstruktur som er designet for optimal brukervennlighet. Plantene er plantet i lommer gjennom hele lengden av det vertikale planterepet. Dette sikrer et rikt grønt uttrykk fra dag én.

Planterep er den perfekte løsningen hvis man vil skape imponerende grøntområder i for eksempel atrium, innendørs torg eller store kontorinnganger. De kan spesiallages for å dekke i utgangspunktet hvilken som helst høyde.

Planterep ved trapp

Fordeler med planterep

  • Ideelt for rom med stor takhøyde – en unik måte å bruke vegetasjon på i områder som høye atrium eller inngangspartier
  • Mange planter, minimal arealbruk – et planterep med en lengde på 10 meter inneholder ca 100 planter med et fotavtrykk på knapt én meter
  • Integreringsekspertise – Planterep er stort sett skreddersydde og kan også integreres på steder som er vanskelige å komme til