Tubegarden

Tubegarden – En hydroponisk parsellhage

Tubegardens er en unik og allsidig måte å bruke planter på. Det hydroponiske systemet eliminerer behovet for jord og er helt og holdent basert på vannsirkulasjon matet med de rette næringsstoffene. Systemet gjør det mulig med fleksible løsninger og skaper en interessant kontrast mellom mer industriell «rørlook» med mykhet og frodige grønne planter.

På grunn av at systemet har lite arealbehov er det ideelt å ha over vinduer eller møterom (f. eks som element for skilting eller ruting). Vi kan også lage ulike fasonger for å dekke en hel vegg eller plassere dem i et stativ som et mer frittstående element.

Plantene i denne innovative grønne løsningen er vanligvis små til å starte med, men vokser raskt til å bli en liten urban jungel i løpet av få måneder. Ettersom dette systemet ligner på det som brukes i moderne hydroponiske veksthus, kan det også brukes til å dyrke spiselige planter.

Mennesker som steller planter

Fordeler med tubegarden

  • Tubegarden-serier – flere lengder av tubegardens kan festes i korridorer eller over vinduer for å skape en slags grønn skilting (f. eks rundt alle møterom) eller grønn skilting i en bygning
  • Tubegarden-veggfigurer – ulike former for å skape en interessant, industrilook med grønne planter
  • Tubegarden-rack – hydroponisk parsellhage for innendørs bruk