Om oss

Hvem er green fortune?

Green Fortune ble grunnlagt av Hans Andersson og Johan Svensson i Stockholm i 2004. De bygget den første planteveggen i 2006, og har nå ferdigstillt mer enn 500 prosjekt i 16 forskjellige land. Green Fortune er representert med avdelinger i 13 forskjellige land i Europa, Asia og Midt-Østen.

Green Fortune Norge AS ble stiftet i 2014 og er den nyeste avdelingen i Green Fortune. Den blir ledet av Hallvard Førsund som er utdannet gartner og gartneritekniker og som også har mastergrad (MSc) i International Horticulture fra universitet i England og Nederland. Han har i mange år hatt egen gartneribedrift med bl.a. produksjon av samme type planter som for det meste blir brukt i planteveggene.

Han har i flere år også jobbet internasjonalt bl.a. i Irland, Vietnam og Kina innenfor planteproduksjon i veksthus, rådgivning i plantevern, belysning, vannkultur og aquaponics. I tillegg har han vært lektor og undervist i gartnerfag på Natur vgs i Oslo.

Vi tilbyr nå plantevegger over hele landet. Det finnes mange ulike systemer når det gjelder hvordan plantevegger er bygd opp, og vi kan med sikkerhet si at vårt unike system er det beste og mest fleksible på markedet. En plantevegg skal også se pen ut, designet må være tiltalende og passe i det miljøet den skal være. Vi har egen designer som tar seg av den oppgaven og bildene taler for seg selv. I tillegg til plantevegger leverer vi også planterep, tubegarden og streamgarden.

Våre grunnverdier

Topp service: Vi forsøker alltid å svare så fort som mulig på alle henvendelser og bruker fagfolk på alle oppdrag.

Høy standard: Vi bruker bare materialer av høyeste kvalitet. Det gjelder også planter der vi bruker fullt utvokste planter og plantetyper som vi vet fungerer og er holdbare.

Profesjonelt team: Alt arbeid både vedlikehold, ettersyn og bygging av plantevegger blir utført av fagfolk som har lang erfaring. Green Fortune har bygget plantevegger siden 2006.

Kreative løsninger: Green Fortunes varemerke er kreativitet. Vi har kommet opp med flere nye ting de siste årene; planterep og plantesøyler som vi fortsatt er de eneste i verden som lager.