Om oss

Om Oss Hallvard FørsundPlantevegger fra Green Fortune

Green Fortune ble grunnlagt av Hans Andersson og Johan Svensson i Stockholm i 2004. De bygget den første planteveggen i 2006, og har nå ferdigstillt mer enn 300 prosjekt i 16 forskjellige land. Green Fortune er representert med avdelinger i 13 forskjellige land i Europa, Asia og Midt-Østen.

Green Fortune Norge AS ble stiftet i 2014 og er den nyeste avdelingen i Green Fortune. Den blir ledet av Hallvard Førsund som er utdannet gartner og gartneritekniker og som også har mastergrad (MSc) i International Horticulture fra universitet i England og Nederland.

Han har i mange år hatt egen gartneribedrift med bl.a. produksjon av samme type planter som for det meste blir brukt i planteveggene. Han har i flere år også jobbet internasjonalt bl.a. i Irland, Vietnam og Kina innenfor planteproduksjon i veksthus, rådgivning i plantevern, belysning, vannkultur og aquaponics. I tillegg har han vært lektor og undervist i gartnerfag på Natur vgs i Oslo.

Vi tilbyr nå plantevegger over hele landet. Det finnes mange ulike systemer når det gjelder hvordan plantevegger er bygd opp, og vi kan med sikkerhet si at vårt unike system er det beste og mest fleksible på markedet. En plantevegg skal også se pen ut, designet må være tiltalende og passe i det miljøet den skal være. Vi har egen designer som tar seg av den oppgaven og bildene taler for seg selv.

I tillegg til plantevegger leverer vi også planterep, tubegarden og streamgarden.

 

Ta kontakt for uforpliktende tilbud på grunnlag av tilsendte tegninger, skisser, bilder eller synfaring.

hallvard@greenfortune.com

Bilder av plantevegger

Kontaktskjema:

Tel: 98653234

[contact_form]