Plantevegger fra Green Fortune Norge AS.

Plantevegger fra Green Fortune Norge AS.

Hallvard Førsund Green Fortune Norge ASDet svenske firmaet Green Fortune AB etablerte i januar 2014 eget selskap i Norge. Nyetablerte Green Fortune Norge AS blir det første og eneste spesialfirmaet i Norge som tilbyr design og bygging av vedlikeholdsfrie plantevegger og planterep i Norge.

Green Fortune har siden oppstarten merket stor interesse for plantevegger i Norge. Tidligere har det blitt oppført bare noen få i Norge av ulike aktører. Vi er derfor glade for at vi nå endelig kan tilby kvalitets plantevegger med garanti for norske kunder. I begynnelsen av mars 2014 satte vi opp den første planteveggen i Oslo. For flere bilder av Plantevegger og Planterep se hjemmesiden http://greenfortune.com

Plantevegger har vært og vil fortsatt bli hovedtrenden innenfor plantedesign. De hjelper til med å rense lufta, reduserer stress, øker trivselen, produktiviteten og kreativiteten, reduserer støy og er i tillegg et kunstverk. Ikke rart at slike vegger begynner å poppe opp i kjøpesenter, hoteller, restauranter, på flyplasser og andre steder.

Plantevegger er nyskapende teknologi og design og er trygt å installere på nær sagt alle flater. Det gir et utrolig virkningsfullt uttrykk og skaper et vennlig og imøtekommende miljø både for ansatte og kunder.

Ledelse

Virksomheten i Norge er ledet av Hallvard Førsund som har en variert bakgrunn innen gartneribransjen i Norge og i utlandet med bl.a. planteproduksjon i veksthus, salg, konsulentvirksomhet innen plantevern, veksthusproduksjon og plantebelysning.
Ta kontakt for presentasjon, mer informasjon, tilbud etc.
epost: hallvard@greenfortune.com
Tlf.: 986 53 234

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather