Plantesøyler

Plantesøyler – Søyler av grønt

Green Fortune har som mål å innlemme naturen i arkitekturen. Det er derfor vi ofte ser til naturen for inspirasjon. Våre plantesøyler er inspirert av trestammer dekket med klatreplanter.

Vi tror det er mulig å bruke et begrenset gulvareal og likevel oppnå et sterkt visuelt inntrykk ved hjelp av vertikale grønne installasjoner. Plantesøylene vil i et tomrom, skape visuell kontakt mellom gulv og høyere nivåer og etasjer.

En plantesøyle er koblet til gulvet, med en lett, selvbærende konstruksjon innvendig. Den har integrert automatisk vanning, akkurat som våre andre produkter for vertikale installasjoner. Det kan integreres i et plantebed eller stige opp fra gulvet for å danne en overraskende vertikal plantepillar.

Plantesøyler opp mot taket

Fordeler med plantesøyler

  • Imponerende opprettstående grønn installasjon – unik vertikal grønn pillar opptil ti meters høyde basert på en lett konstruksjon
  • Frodig grønn søyle fra dag én – 15 planter per meter sikrer rikelig med grønt fra starten
  • Volum kombinert med stor bladoverflate – en plantesøyle har en mye større bladoverflate enn en plante av samme størrelse. Dess mer bladoverflate dess større fordamping og evne til å rense lufta.