Planterep, moderne hengende hager

Planterep, moderne hengende hager

planterep

Planterep, den nye grønne revolusjonen

Planterep (plantwire) er inspirert av former for hengende plantestrukturer i regnskogen. Dette er grønne planteinstallasjoner som henger ned fra taket gjennom flere etasjer, atrium etc. Det gir oss også assosiasjoner til Babylons hengende hager.

Regnskogen er et fascinerende sted; et sted med «utemmet» former for liv både når det gjelder planter og dyr. Slyngplanter klatrer både opp og ned og tvinner seg inn i mellom greiner og trær.

Moderne interiør og ny teknologi

Dette har tidligere ikke vært mulig å lage, men inspirert av regnskogen har Green Fortune ved hjelp av moderne teknologi gjort dette mulig. Så langt er vi det eneste firmaet i verden som tilbyr dette og som har satt opp planterep. Det største og mest imponerende anlegget finner vi i Sverige, nærmere bestemt Emporia Køpcentrum i Malmø.

Med tekniske spesifikasjoner som ligner på planteveggene våre tilbyr vi nå hengende vertikale planteinstallasjoner som gjør det mulig å tilføre mye mer grønt innendørs på steder der det før ikke var mulig. Dette er et viktig tilskudd til produktporteføljen og ikke minst et viktig bidrag til målet om et grønnere og bedre innemiljø i moderne bygninger.

Miljøfordeler

De spesialtilpassede repene kan forandre et rom dramatisk og gjøre det om til et fengslende sted ved å puste liv inn i et stort, tomt og kaldt moderne rom. Det skaper også midtpunkt i rommet og får oss til å føle oss mer hjemme og velkommen.

Dette er levende planter og vi får da også her med oss alle de positive ringvirkningene det gir mht. arbidsmiljø, luftrensing, redusert støy og bedre klima og trivsel.

Bruk av planterep

Planterep installasjonene blir spesiallaget og designet for hvert enkelt prosjekt og kan bli laget for nesten enhver høyde men minimum er ca 6 meter.

Planterep er spesielt tilpasset for store rom der det ikke er veggplass for plantevegger eller gulvplass for tradisjonell innendørs beplantning. Med planterep kan man tilføre imponerende mengder med grønt i f.eks. atrium, innendørs haller eller store entreer med stor høyde.

plantwire planterep

 

[mailchimp Optin=»1″]

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather